جلسه هم اندیشی در خصوص نحوه تدوین سند پیشرفت و تحول شهرستان نی ریزبر اساس سند آمایش استان به ریاست مهندس مختار یوسفی فرماندار و با حضور سرکار خانم دکتر فانی کارشناس سازمان مدیریت و برنامه ریزی استان ، معاونین برنامه ریزی و عمرانی فرمانداری ، بخشداران سه گانه ، و جمعی از مسئولین در محل سالن اجتماعات فرمانداری نی ریز برگزارشد
به گزارش روابط عمومی فرمانداری شهرستان نی ریز ، در این نشست فرماندار نی ریز با اشاره به اینکه : آمایش نوعی برنامه ریزی بلند مدت است که هدف آن سازماندهی اجتماعی، اقتصادی و فرهنگی است اظهار داشت : امروزه یکی از شاخص ها و معیار های توسعه یافتگی، میزان انطباق برنامه های اجرائی هر کشور با مبانی و مطالعات آمایش می باشد.
وی داشتن راهبرد و برنامه پیشرفت همه جانبه را رکن قوی تحول و تعالی در کشور برشمرد و از مدیران ادارات خواست با نگاهی جدید و با هماهنگی با کارشناسان مربوطه گزارش و پیش نویس اولیه را ارائه کنند تا در بازه مشخص شده با همفکری کارشناسان سازمان مدیریت وبرنامه ریزی و بروزرسانی شرایط، سند نهایی با محوریت آینده نگری دقیق و مبتنی بر ترقی و تعالی شهرستان تهیه، تدوین، آماده و نهایی شود.
یوسفی با اشاره به اینکه : شهرستان نی ریز در استان به عنوان یک شهرستان صنعتی و معدنی شناخته شده است و دارای پتانسیل های بالفعل و بالقوه زیادی می باشد ابراز امیدواری کرد: با اجرایی شدن این سند شاهد این باشیم که طرح ها و برنامه های ما در بخش های اقتصادی، اجتماعی ، فرهنگی و سیاسی بتواند در مسیری قرار بگیرد که به توسعه سریع شهرستان و به صورت پایدار منجر شود.
فرماندار نی ریز با بیان اینکه: دولت سیاست و تمرکز خود را بر تکمیل طرحهای نیمه تمام مصروف کرده است افزود: خوشبختانه نوع نگاه سازمان مدیریت و برنامهریزی، از سطح بودجهای به نگاه متوازنِ برنامهای ارتقا یافته و این نگاه حتما اثرات مثبت خود را به همراه خواهد داشت.
نماینده عالی دولت در شهرستان با اشاره به اینکه : سند آمایش مهمترین سند توسعهای کشور است گفت : تمامی فعالیتها، جذب منابع، تدوین برنامههای کلان و خرد در همه حوزهها باید در قالب و چارچوب این سند انجام گیرد.
وی با تأکید بر اینکه اجرای سند آمایش در شهرستان نیازمند عزم و فعالیت جدی تمامی دستگاهها است گفت: امور روزانه نباید مانع توجه به برنامه و سند آمایش شود.
در ادامه کارشناس سازمان مدیریت و برنامه ریزی استان نیز با اشاره به تصویب سند ملی آمایش سرزمین و سند آمایش استان ها در ۱۱ اسفند ۱۳۹۹ در شورای عالی آمایش سرزمین اظهار داشت: از آنجا که سند مذکور در تمامی سطوح (ملی – استانی و شهرستانی) لازم الاجرا می باشد کلیه دستگاه های اچرایی می بایست نسبت به پیاده سازی آن در حیطه وظایف و اختیارات خود اقدام نمایند.
وی در ادامه در خصوص ضرورت تدوین و اجرایی نمودن مفاد سند تصریح کرد: برنامه ریزی یک فرآیند دائمی و ضروری است و نه یک فرآیند مقطعی و کوتاه؛ برنامه ریزی ها می بایست بر بستر سیاسی ، فرهنگی ، اجتماعی و اقتصادی با هدف رسیدن از وضع موجود به وضع مطلوب حرکت نماید.
لازم به ذکر است : نخبگان و فعالین بخش خصوصی می توانند از طریق ورود به لینک زیر، نقطه نظرات خود پیرامون سند توسعه شهرستان را تا اخر دیماه اعلام نمایند .